Американският президент Доналд Тръмп ще има нова предизборна проява тази

...
Американският президент Доналд Тръмп ще има нова предизборна проява тази
Коментари Харесай

Тръмп се готви за предизборен митинг на открито

Американският президент Доналд Тръмп ще има нова предизборна демонстрация тази седмица в Ню Хемпшър, този път навън, след фиаското на митинга в Тълса на фона на епидемията от COVID-19, съобщи Франс прес.

Митингът " Да създадем Америка още веднъж велика " ще се състои на 11 юли в град Портсмут, заяви екипът на акцията му. " Всички участници ще получат маска и ще бъдат мощно насърчени да я сложат ", допълниха от акцията.

Тръмп, който на 3 ноември ще се бори за втори четиригодишен мандат, се върна към предизборната си акция на 20 юни в Тълса, щата Оклахома, само че редиците празни места на митинга там не способстваха изключително за имиджа на претендент, ползващ се с безспорна поддръжка. Снимки, направени на връщане в Белия дом през нощта, на които той е отпаднал и обезкуражен, със свалена вратовръзка, бързо се трансфораха в знак на неуспеха му.

Всички допитвания в народен мащаб от няколко седмици сочат все в тази посока: Доналд Тръмп осезаемо изостава от противника си демократ Джо Байдън.

Макар анализаторите да приканват за нерешителност в прогнозите, напомняйки че остават още четири месеца от акцията, те въпреки всичко означават, че преднината на Байдън пред Тръмп е видимо по-голяма от тази, която имаше Хилари Клинтън на същия стадий от акцията преди четири години, осведоми Българска телеграфна агенция.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР