Американският президент Доналд Тръмп ще даде писмени показания под клетва

...
Американският президент Доналд Тръмп ще даде писмени показания под клетва
Коментари Харесай

Тръмп ще даде показания по дело за сексуален тормоз

Американският президент Доналд Тръмп ще даде писмени показания под клетва по отношение на жалбата за полови похищения, подадена против него от Самър Зервос - участничка в шоуто " Стажантът ". За това са се споразумели юристите на Зервос и Тръмп, заяви в. " Washington Post ", базирайки се на материали по делото.

Жената подаде иск против Тръмп през 2017 година В документа се показва, че през 2007 година тя е била обект на полов тормоз от негова страна. Наред с това тя го упреква в " многочислени лъжливи и оскърбителен изказвания ".

По думите й, похищението е осъществено един от хотелите на Бевърли хилс. Зервос споделя, че Тръмп се е притиснал към нея срещу волята й и я е хванал за гърдите, само че тя е съумяла да го отблъсне.

Той от своя страна отхвърля обвиняванията.

През октомври 2016 година редица дами разясниха обществено държанието му, откакто през 2005 година беше оповестено видео със сексистки изявления на Тръмп.

На записа той се хвали, че с помощта на своята известност може да целува и да допира дамите без тяхно единодушие.

Тръмп се извини, като в същото време се оправда, че в тази ситуация става дума за частен диалог.

Дебело прасе, куче, мърляч, непоносимо животно... това са единствено някои от епитетите, с които Доналд Тръмп дефинира дами, оповестява в своя миналогодишна публикация " Телеграф ", проследявайки сескистката история на американския президент, с начало 1980 година. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР