Американският президент Доналд Тръмп ще даде първото си интервю след

...
Американският президент Доналд Тръмп ще даде първото си интервю след
Коментари Харесай

Тръмп с първо интервю след изборите

Американският президент Доналд Тръмп ще даде първото си изявление след президентските избори в Съединени американски щати. В неделя от 10 часа сутринта локално време (17 часа българско време), той ще дава отговор на въпроси на Fox Business.

Тръмп към момента не е приказвал пред медиите за изборите, игнорирайки заложените от репортерите въпроси при обществените му изяви от този момент. Многократно президентът упрекна разпространение на подправени вести.
 И апелативният съд отхвърли претенциите на Тръмп за вота в Пенсилвания
И апелативният съд отхвърли претенциите на Тръмп за вота в Пенсилвания

Лишени са от учредения, постанови съдът...

Той също по този начин към момента не признава намерено, че демократът Джо Байдън е спечелил изборите на 3 ноември, като продължава да публикувайки известия в " Туитър " за позволени съществени изборни нарушавания по щати.

Той подаде искове до съдилища, само че те бяха отхвърлени. Тръмп планираше да апелира това решение пред Върховния съд, само че и той отхвърли желае против резултатите в Пенсилвания.

Тръмп въпреки всичко съобщи за първи път в четвъртък в случай че Избирателният гилдия гласоподава за новоизбрания президент Джо Байдън, само че даде да се разбере, че не е подготвен да отстъпи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР