Американският президент Доналд Тръмп се забърка в грандиозен скандал. Пред

...
Американският президент Доналд Тръмп се забърка в грандиозен скандал. Пред
Коментари Харесай

Скандал! Тръмп нарече цял континент „мизерна дупка“

Американският президент Доналд Тръмп се забърка в величествен скандал. Пред законодатели президентът е попитал защо са им на Съединените американски щати имигранти от „ мизерни дупки “ като Хаити и страните от Африка, съобщи „ Вашингтон поуст “.

„ Защо са ни хора от тези мизерни дупки? “, е споделил Тръмп по време на среща със сенатори, разкриха източници, поискали анонимност. Тема на срещата е била имиграционната политика на американската администрация.

Доналд Тръмп се опълчва на предлагането Съединени американски щати да възстановят отбраната на имигранти от страни като Хаити, Ел Салвадор и континента Африка. Позицията на американския президент е, че вместо това американците би трябвало да се притеглят хора от страни като Норвегия, показва изданието.

От Белия дом не отхвърлиха думите на президента. Вместо това в публично изказване оповестиха, че „ президентът Тръмп се бори за намиране на решение, което ще направи страната по-силна, като приема тези, които биха съдействали за растежа на стопанската система “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР