Американският президент Доналд Тръмп се самоопредели като гений в пост

...
Американският президент Доналд Тръмп се самоопредели като гений в пост
Коментари Харесай

Доналд Тръмп защити своята „психическа стабилност“

Американският президент Доналд Тръмп се самоопредели като талант в пост в Twitter, след   публикуването на сериозната за него книга „ Огън и гняв: в Белия дом на Тръмп “, предава английският Гардиън.  

Изказването идва в отговор на обвинявания в скандалната книга, които слагат под подозрение психическата непоклатимост на Тръмп и способността му да извършва отговорностите на държавен глава на Съединени американски щати.

" Всъщност, през целия ми живот двете ми най-големи прерогативи са били умствената непоклатимост и това че съм, по този начин да се каже, в действителност интелигентен ", написа Тръмп в Twitter.

Малко по-късно той добави, че би се самоопределил „ не просто като интелигентен, а като талантлив, освен това доста постоянен талант ".

Новата книга на журналистът Майкъл Улф притегли публичното внимание още в сряда, когато от Гардиън цитираха няколко извадки от текста, съвсем седмица преди нейното издание.

Президентът Тръмп назова Улф „ лъжец “, а книгата му „ цялостна небивалица “ и се оплака от американските наказателни закони за клюка, които той даде обещание да промени.

Според 25-тата корекция в американската конституцията, президентът може да бъде отхвърлен от служба, в случай че бъде реализирано единодушие сред болшинството от кабинета на Съединени американски щати и вицепрезидентът на страната.

В книгата на Улф има и изявление на някогашния основен пълководец на Белия дом Стивън Банън, който дефинира вицепрезидентът Майк Пенс като „ нашият авариен човек “.

Петдесет и седем представители на Демократическа партия са подписали законопроект за основаване на надзорна комисия, която да дефинира дали президентът е душевен и физически за поста на държавен глава. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР