Американският президент Доналд Тръмп се премени в трикото на Жената

...
Американският президент Доналд Тръмп се премени в трикото на Жената
Коментари Харесай

Тръмп „наби” Ким Чен Ун в костюма на „Жената Чудо”


Американският президент Доналд Тръмп се премени в трикото на „ Жената Чудо ” и победи „ Малкият човек-ракета ” (севернокорейския водач Ким Чен Ун)…. Или най-малко това бе сюжетът на картината, която се трансформира в най-голямата атракция на интернационалния арт фестивал „ Арт Базел ”, който се открива през днешния ден на Маями Бийч.

Пародийната картина е дело на известния поп-арт сюрреалист Питър Сол, който не за пръв път трансформира политическите си възгледи в част от цветните си платна.

Освен „ Президентът Тръмп се трансформира в „ Жената знамение ”, сплотява страната и се бие с „ Човека-ракета ”, на показ по време на панаира ще бъдат изложени още творби на Рой Лихтенщайн и картина на нереалния експресионист от Холандия Вилем де Кунинг от 1979 година, която понастоящем се прави оценка на 35 млн. $. Предполага се, че точно това ще е е най-скъпото произведение на изкуството, което ще бъде част от тазгодишния арт панаир, наложил се като главен център за търговия на изкуство.

„ Арт Базел Маями Бийч ” стартира през днешния ден и ще продължи до 10 декември. В това време десетки хиляди актьори, галеристи и фенове на изкуството ще могат да посещават аукциони, паралелни изложения, панаири и доста други събития. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР