Американският президент Доналд Тръмп произнесе първата си реч "За състоянието

...
Американският президент Доналд Тръмп произнесе първата си реч "За състоянието
Коментари Харесай

Тръмп се хвали с икономически успехи в речта си За състоянието на съюза

Американският президент Доналд Тръмп произнесе първата си тирада "За положението на съюза " пред двете камари на американския Конгрес.

Той прикани всички американци и по-специално републиканците и демократите към единение, съобщи Франс прес.

Това е нашият нов американски миг. Никога не е имало по-добро време да се стартира реализирането на американската фантазия. Съюзът е мощен, тъй като американският народ е мощен, сподели президентът, представен от Асошиейтед прес.

Доналд Тръмп употребява първата си тирада "За положението на съюза ", с цел да си припише заслугата за икономическите триумфи на Съединени американски щати, съобщи Ройтерс.

От изборите ние създадохме 2,4 милиона работни места, в това число 200 000 единствено в индустриалното произвеждане. След години на застоялост на заплатите, най-накрая виждаме повишаващи се хонорари, сподели Тръмп. По думите му фондовият пазар "чупи връх след връх ", съобщи Асошиейтед прес.

Той даде обещание също така, че от другия месец милиони американци ще стартират да носят у дома още по-високи заплати с помощта на всеобщите данъчни съкращения, които той подписа като закон в края на 2017 година.

Президентът прикани за компромис сред републиканци и демократи, който да разреши Конгресът да одобри законопроекта за генерирането на минимум 1,5 трилиона $ за модернизиране на пътищата, мостовете и други инфраструктурни планове. По думите му всеки федерален $ би трябвало да бъде ръководен посредством партньорство с щатските и локалните управляващи, привличайки и вложения от частния бранш, където е подходящо. Освен това законопроектът за инфраструктурата би трябвало също да усъвършенства процеса на утвърждение и лицензиране, свеждайки го до две, даже една година.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР