Американският президент Доналд Тръмп призова сънародниците си да не се

...
Американският президент Доналд Тръмп призова сънародниците си да не се
Коментари Харесай

Тръмп: Не се страхувайте от Ковид, не допускайте да диктува живота ви

Американският президент Доналд Тръмп прикани сънародниците си да не се плашат от новия ковид. Той добави, че ще бъде изписан от болничното заведение довечера (в 01,30 ч. във вторник българско време).

" Ще напусна страхотния медицински център " Уолтър Рийд " в 18,30 ч. Чувствам се в действителност добре! Не се плашете от Ковид. Не допускайте той да диктува живота ви ", написа Тръмп в Туитър, твърдейки, че се усеща " по-добре, в сравнение с преди 20 години ".

По-рано президентът бе подложен на критика за това, че е напуснал, въпреки и за малко болничното заведение. Агенциите оповестиха за това, като демонстрираха фотоси на Тръмп с защитна маска на задната седалка на автомобил.

Някои аспекти от заразяването на американския президент с ковид остават неразбираеми. Лекарите споделиха по-рано, че равнищата на О2 са паднали два пъти и че най-малко един път се е наложило Тръмп да получи в допълнение О2. Той също така е имал тресчица, само че не се оповестява какъв брой му е била температурата.

Президентският доктор Шон Конли сподели, че медицинският екип към момента чака детайлности към проучванията на белите му дробове. Тръмп е на стероидно лекуване, назначен му е петдневен курс с противовирусното лекарство " Ремдесивир " и той приема специфичен медикамент на основата на антитела.

Междувременно прессекретарят на Белия дом Кейли Макенани стана следващият доближен до президента с позитивен тест за ковид.

I will be leaving the great Walter Reed Medical Center today at 6:30 P.M. Feeling really good! Don’t be afraid of Covid. Don’t let it dominate your life. We have developed, under the Trump Administration, some really great drugs & knowledge. I feel better than I did 20 years ago!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump)
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР