Американският президент Доналд Тръмп поздрави на голф игрището на курорта

...
Американският президент Доналд Тръмп поздрави на голф игрището на курорта
Коментари Харесай

Тръмп поздрави протестиращи срещу неговата политика

Американският президент Доналд Тръмп поздрави на голф игрището на курорта Trump Turnberry група британци, които стачкуват против неговата политика.
Стопанинът на Белия дом на два пъти поздрави стачкуващите: първият път размахвайки стика си за голф, а вторият – вдигайки ръка, до момента в който управляваше колата за голф. Напълно доброжелателната реакция на Тръмп на дейностите на неговите съперници беше снимана от мобилните телефони на самите протестиращи, които бяха обградени от сериозна полицейска защита.
Демонстрациите против американския президент се организират на няколко места в Шотландия. Освен на Trump Turnberry, където Тръмп е дружно със своята брачна половинка Мелания, митинги има и на голф игрището Trump International Golf Links, което също е негово. Там сега е неговият наследник Ерик. В парка Мидоуз в Единбург се организира по този начин нареченият „ карнавал на съпротивата “, в който присъединяване са взели към 9000 души.
По-рано многохилядни митинги се състояха в Лондон и Глазгоу. Тръмп е на работно посещаване във Англия от четвъртък. Той към този момент беседва с премиера Тереза Мей и получи визита от английската кралица Елизабет Втора. В неделя вечерта американският президент възнамерява да излети за Хелзинки, където му следва основна среща със мощния човек на Европа – Владимир Путин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР