Американският президент Доналд Тръмп потвърди днес, че проучва "всички варианти"

...
Американският президент Доналд Тръмп потвърди днес, че проучва "всички варианти"
Коментари Харесай

Тръмп потвърди, че проучва всички варианти за Венецуела

Американският президент Доналд Тръмп удостовери през днешния ден, че изследва "всички разновидности " във връзка с Венецуела, като акцентира, че президентът Николас Мадуро е направил "ужасна неточност ", като е попречил на интернационалната филантропична помощ да влезе в страната, съобщи Франс прес.

"Има разнообразни решения, разнообразни разновидности. Проучваме всички разновидности ", съобщи Тръмп в Овалния кабинет, където одобри своя колумбийски сътрудник Иван Дуке.

На въпрос дали има "план Б ", в случай че Мадуро реши да остане на власт непременно, Тръмп отговори: "Винаги имам проект Б, В, Г, Д, Е ", без да посочи какво има поради.

Описвайки като "много тъжно " ситуацията във Венецуела, изпаднала в тежка политическа рецесия на фона на дефицит на храни и медикаменти, Тръмп похвали метода на опозиционера Хуан Гуайдо, приет за краткотраен президент от петдесетина страни, сред които и Съединени американски щати.

"Изпитвам надълбоко почитание към този, който за доста хора е същинският президент на Венецуела. Той е доста самоуверен ", акцентира Тръмп.

Президентът Дуке настоя за нуждата от опазване на натиска върху режима на Мадуро.

"Президентът Гуайдо се употребява с твърда поддръжка и ние би трябвало да му дадем още по-голяма поддръжка, с цел да може той да извърши прехода във Венецуела ", съобщи колумбийският държавен глава.

Мадуро, който отхвърля в страната му да има апетит, отхвърля американската помощ, като споделя, че тя е "политическо шоу " и интродукция към военна интервенция на Вашингтон.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР