Американският президент Доналд Тръмп обяви стъпки за борба с възникналата

...
Американският президент Доналд Тръмп обяви стъпки за борба с възникналата
Коментари Харесай

САЩ обявиха извънредно положение заради наркотиците

Американският президент Доналд Тръмп разгласи стъпки за битка с зародилата на национално равнище рецесия с опиатите, както и изключително състояние за публичното здраве. Това стана на конференция в Белия дом, на която участва и първата дама на Съединените щати - Мелания Тръмп :

Пристрастяването към опиатите може да отнеме живота на приятелите, съседите и околните ви! Това е проблем, който неотминава нито един щат, нито една страна в света! Затова моят брачен партньор и администрацията му през днешния ден са пред вас и аз гордо стоя зад тях - с цел да се преборим с тази рецесия, застрашаваща нашето здраве, акцентира първата дама на Съединени американски щати.

Смъртта при свръхдоза - това през днешния ден е водеща причина за ненавременната загуба на човешки живот в Съединените щати, съобщи американския държавен глава в тирада за битката с опиатите и опиатите:
Както всички знаете, фамилиите ни, а и цялата американска общественост сме изправени пред най-голямата рецесия с опиати в историята ни - даже считам, че и в международната. Факт е, че това е проблем от международен мащаб от доста време насам - тази рецесия с използването на опиати до пристрастяване, както и смъртните случаи поради свръхдоза, а оправянето с него изисква изпитание от всички нас.

В своята тирада, президентът даде обещание и създаването на идея за непристрастяващи болкоуспокояващи, както и за това пощенските служби в Америка, а също и Министерството на вътрешната сигурност да затегнат контрола върху пакети, идващи в Съединени американски щати.

Имам поради евтиния и гибелен фентанил - този синтетичен опиум, който се създава в Китай и който безусловно наводнява пазара ни, и койот е 50 пъти по-силен от хероина, посочи Тръмп, както и даде обещание, че при визитата си в Пекин и срещата си с китайския водач Си Цзинпин при започване на ноември, ще отвори тематиката за фентанила -  обезболяващ аналгетик, употребен от дълго време в медицината и прочут с наркотичните си свойства.

По време на предизборната си акция, американският държавен глава даде обещание да се бори с пристрастяването и това да бъде един от главните му цели.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР