Американският президент Доналд Тръмп нарече днес Иран страна на терора

...
Американският президент Доналд Тръмп нарече днес Иран страна на терора
Коментари Харесай

Тръмп за нападението срещу танкерите в Оманския залив: Иран го е направил

Американският президент Доналд Тръмп назова през днешния ден Иран " страна на терора " и добави, че отговорността на Иран за нападенията против танкерите в Оманския залив е била " разобличена " от Съединени американски щати, съобщи Асошиейтед прес.

" Иран го е направил! ", съобщи по отношение на вчерашните офанзиви Тръмп в изявление за телевизия " Фокс нюз ". Той се базира на видео, за което се твърди, че демонстрира по какъв начин ирански кораб отстранява от единия от танкерите нещо, което съгласно Съединени американски щати е неексплодирала мина.

Иран отхвърли да има присъединяване в офанзивите, съобщи Българска телеграфна агенция.

Тръмп не загатна за някакви възможни нови ответни ограничения на Съединени американски щати и в същото време съобщи, че Вашингтон е бил " доста корав със глобите ". " Казано им беше по доста безапелационен метод, че желаеме да се върнат назад на масата (на преговорите) ", сподели президентът.

Тръмп също така предизвести Иран да не затваря стратегическия Ормузки пролив и акцентира, че в случай че той бъде затворен, това няма да е за дълго.

На въпрос какво счита да направи във връзка с Техеран и с цел да предотврати повтаряне на сходни случаи, Тръмп отговори: " Ще забележим ", съобщи Ройтерс.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР