Американският президент Доналд Тръмп каза днес, че се е разбрал

...
Американският президент Доналд Тръмп каза днес, че се е разбрал
Коментари Харесай

Тръмп: С Путин раздразнихме хейтърите, ще дойдат големи резултати

Американският президент Доналд Тръмп сподели през днешния ден, че се е схванал добре с съветския президент Владимир Путин на срещата им във Финландия и че "ще дойдат огромни резултати ", съобщи Ройтерс.

"Толкова доста хора по високите етажи на разузнаването харесаха моето показване на конференцията в Хелзинки. С Путин обсъдихме голям брой значими тематики на нашата среща преди този момент. Ние се разбрахме добре, а това в действителност раздразни доста злобари, които желаеха да видят боксов мач. Ще дойдат огромни резултати! ", написа Тръмп в Туитър.

So many people at the higher ends of intelligence loved my press conference performance in Helsinki. Putin and I discussed many important subjects at our earlier meeting. We got along well which truly bothered many haters who wanted to see a boxing match. Big results will come!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) July 18, 2018
Американският президент сподели през вчерашния ден, че се е изразил неопределено на взаимната конференция в Хелзинки. По този метод Тръмп се опита да успокои бурята, която се развихри поради това, че той, както считат критиците му, не е потърсил отговорност на

Путин за намесата в изборите в Съединени американски щати през 2016 година, каквато американските разследващи служби споделят, че е имало.

Тръмп похвали състоялата се предходната седмица среща на върха на НАТО като победа поради твърдата му позиция да упорства европейските съдружници на Съединени американски щати да дадат огромни нови обещания за военни разноски.

"Срещата на НАТО в Брюксел беше приет успех, откакто страните членки предложиха да обезпечат още милиарди долари с по-бързо движение, а срещата с Русия може да се окаже още по-голям триумф в дълготраен проект. Множество позитивни неща ще произтекат от тази среща ", написа той в Туитър.

Тръмп съобщи, че Русия ще помогне за Северна Корея, и се изрече въодушевено за договарянията сред Съединени американски щати и КНДР по въпроса за нуклеарните оръжия.

"Русия се съгласи да помогне за Северна Корея, където връзките с нас са доста положителни и процесът се придвижва ", съобщи той.

"Няма прибързаност, глобите остават! Големи изгоди и вълнуващо бъдеще за Северна Корея в края на процеса ", сподели Тръмп.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР