Американският президент Доналд Тръмп каза, че предстоящата му среща с

...
Американският президент Доналд Тръмп каза, че предстоящата му среща с
Коментари Харесай

Според Тръмп разговорите със Северна Корея може да са най-великата сделка“

Американският президент Доналд Тръмп сподели, че идната му среща с водача на Северна Корея Ким Чен-ун или ще се провалят, или ще доведат до „ вай-великата договорка “ на света, съобщи BBC. На колекция на републиканската партия в Пенсилвания президентът показа, че съгласно него Северна Корея се стреми към мир. Той акцентира въпреки всичко, че ще напусне диалозите, в случай че усети, че не може да се стигне до съглашение за нуклеарното разоръжаване на Северна Корея.

 © Българска телеграфна агенция
В дългата си тирада президентът показва вярата си да се стигне до съглашение след диалозите, с цел да може да се помогне на страни като Северна Корея.
Доналд Тръмп, президент на Съединени американски щати: Кой знае какво може да стане? Може да си потегли бързо, само че може да седнем и да сключим най-великата договорка на света.
Няма открита дата за срещата сред водачите на Северна Корея и Съединени американски щати. Нито един американски президент не се е срещал с водач на Севера, а доста публични лица показаха изненадата си от дейностите на Тръмп.

Доналд Тръмп участва в Пенсилвания, с цел да поддържа претендент на Републиканската партия за Конгреса, само че това не му попречи да разгласи възможния си слоган за президентските избори през 2020 година: „ Да опазим Америка велика! “
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР