Американският президент Доналд Тръмп и севернокорейският лидер Ким Чен-ун завършиха

...
Американският президент Доналд Тръмп и севернокорейският лидер Ким Чен-ун завършиха
Коментари Харесай

Тръмп и Ким завършиха срещата си лице в лице, журналисти дочуха президентът на САЩ да казва...

Американският президент Доналд Тръмп и севернокорейският водач Ким Чен-ун приключиха срещата си лице в лице в Сингапур преди срещата на върха в цялостен състав. Само преводачи участваха на историческата им среща, пишат международните издания Според пресцентъра на Белия дом, персоналната среща е траяла 35 минути, съобщи Блиц.

След това двамата водачи са се отправили на работен обяд и среща в уголемен състав: с държавния секретар на Съединени американски щати Майкъл Помпео, съветника на президента по националната сигурност Джон Болтън и началника на личния състав на Белия дом Джон Кели, представители на Северна Корея, министъра на външните работи Ли Ен Хо, и ръководителят за Северна Америка към Министерство на външните работи на КНДР Цой Сон Хи.

Тръмп изрази вяра, че срещата им ще помогне да се решат проблемите на предишното. Докато двамата водачи вървяха към залата за договаряния в цялостен състав, публицисти дочуха по какъв начин Доналд Тръмп споделя, че след срещата на четири очи имаме „ отлични връзки ” с Ким и че диалогът е минал „ доста, доста добре ”. Американският водач увери още, че срещата с Ким Чен-ун ще " реши огромните алтернативи ".

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР