Американският президент Доналд Тръмп е спал с порнозвезда. Самата Сторми

...
Американският президент Доналд Тръмп е спал с порнозвезда. Самата Сторми
Коментари Харесай

Тръмп спал с порнозвезда, която му напомняла на Иванка

Американският президент Доналд Тръмп е спал с порнозвезда. Самата Сторми Даниелс разкри, че си е легнала с сегашния държавен глава през 2006 година – малко, откакто брачната половинка му Мелания родила. „ Не беше нищо бясно. Беше единствено в една поза. Какво очаквате от човек на тази възраст? “, съобщи порноактрисата, родена през 1979 година. Пред In Touch тя споделя забавни детайлности за интимния си контакт с Тръмп.

Тя се срещнала с богаташа след голф шампионат в Невада през юли 2006 година – близо три месеца след раждането на Барън Тръмп. Тръмп споделил на порнозвездата, че му припомня на Иванка – неговата щерка. Преди години в телевизионно изявление Тръмп показа, че би излязъл на среща с Иванка, в случай че не му беше щерка. Сторми Даниелс още преди президентските избори желала да разкрие за любовната спекулация на Доналд Тръмп. „ Уолстрийт джърнъл “ написа, че порноактрисата е получила $130 000 през октомври 2016 година, с цел да мълчи. Разкрития в разгара на президентската акция биха блъснали по имиджа на републиканеца.

Настоящият президент на Щатите разказал на красивата русокоска, че била „ красива и интелигентна “ като щерка му Иванка. Сторми Даниелс разкри още, че по време на секса двамата не са употребявали презерватив. Това е следващ черен удар по името на Тръмп. От екипа му заплашиха да заведат дело против порнозвездата.

Сторми Даниелс, чието същинско име е Стефани Клифърд, не е единствената порнозвезда, която твърди, че е имала контакт с Тръмп. Алана Еванс показа, че през 2006 година е получила полово предложение от милиардера, само че отказала. Джесика Дрейк пък разкри, че получила полово предложение от Тръмп на стойност $10 000 – още веднъж на голф шампионат.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР