Американският президент Доналд Тръмп е изявил желание за лична среща

...
Американският президент Доналд Тръмп е изявил желание за лична среща
Коментари Харесай

Тръмп иска лична среща с Путин преди изборите зад Океана

Американският президент Доналд Тръмп е изявил предпочитание за персонална среща с съветския си сътрудник Владимир Путин преди изборите в Съединени американски щати през ноември, заяви NBC News, базирайки се на свои източници в Белия дом.

Според тях, администрацията на Тръмп обмисля няколко разновидността за местата и датите на срещата на върха, в това число през септември в Ню Йорк. Целта на такава среща, съгласно американската администрация, е да бъде обявено за реализиран значителен прогрес в създаването на съглашение за надзор на нуклеарните оръжия, оповестява NBC.

Според източниците на телевизионния канал, това би разрешило на Тръмп да показва в навечерието на изборите, че е в положение да договаря значими съглашения, предава БНР.

За 16 август във Виена е плануван следващ кръг договаряния по въпросите на стратегическата непоклатимост сред зам.-министъра на външните работи на Русия Сергей Рябков и специфичния делегат на Съединени американски щати за надзор на оръжията Маршал Билингсли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР