Американският президент Доналд Тръмп е известен със своята страст към

...
Американският президент Доналд Тръмп е известен със своята страст към
Коментари Харесай

Екстравагантните имения на Доналд Тръмп, които ще ви спрат дъха

Американският президент Доналд Тръмп е прочут със своята пристрастеност към покупко-продажби с недвижими парцели. Ето екстравагантните имения на Доналд Тръмп, които ще ви спрат дъха:

Севън Спрингс, Бедфърд, Ню Йорк

Тръмп е купил това имение през 1996 за 7,5 млн. $. В него има 60 стаи, 15 от които са спални. „ Скромният “ дом разполага и с три басейна. Идеята на Доналд Тръмп е била да трансформира имението си в голф курорт, само че в следствие е решил да го употребява като място за отдих.

Национален голф клуб " Тръмп ", Бедминстър Тауншип, Ню Джърси

Макар и механически това да е голф клуб , фамилията на Тръмп има няколко къщички в местоположението. А всеки, който желае да е част от клуба и да поживее като американският президент, солидната сума от 350 000 $ ще му обезпечи този разкош. На територията на клубът се намират игрището, басейн, баскетболно игрище , тенис игрище, фитнес център и СПА.
 имение Тръмп Gulliver/Getty Images
Пентхаус в Trump Tower, Ню Йорк

Разположен в Ню Йорк, домът има златен и мраморен интериор , обилни мебели, аспект към Сентръл Парк и внушителни полилеи. Преди 2016 година Тръмп Тауър не беше единствено домът на Тръмп, а и офисът му. Ако в миналото реши да продаде пентхауса, анализаторите на пазара считат, че това би му донесло над 100 милиона $.-->
 Тръмп Тауър Gulliver/Getty Images
Мар а Лаго, Палм Бийч

Мар а Лаго се трансформира в обичания дом на Тръмп, откогато е президент. Той обаче не употребява дома, с цел да избегне президентските си отговорности. През 2018 година, да вземем за пример, Тръмп предложения министър-председателя на Япония, с цел да проведат среща на върха. За да станете член на Мар а Лаго и може би да срещнете Доналд Тръмп, ще би трябвало да изпразните банковата си сметка. Първоначалната такса за посещаване на дома е 200 000 $, плюс годишни такси от 14 000 $, в случай че решите да се връщате постоянно.

Винарна " Тръмп ", Шарлътсвил, Вирджиния

По време на колапса на жилищния пазар през 2006 година Патриша Клуге попада в ужасяващ дълг и продава избата си на Доналд Тръмп за 8,5 милиона $. Няколко години преди този момент собствеността е била оценена на към 73 милиона $. Анализаторите настояват, че в случай че Тръмп продаде парцела през днешния ден, той може да получи близо 200 милиона $ . Тъй като Доналд Тръмп не може да бъде притежател на избата, тъй като е президент, синът му Ерик публично има и ръководи парцела, а Патриша живее там и работи като основен управител.

Тръмп Форс

Тръмп има частен аероплан, който надалеч не е като останалите от този сан. Той коства 100 млн. $ и е толкоз първокласен, колкото можете да развиете въображението си. На борда има две спални, а съвсем цялата арматура е покрита с 24-каратово злато . В самолета има и 42 седалки, а пред всяка-телевизор.
 аероплан на Тръмп Gulliver/Getty Images
Родният дом на Тръмп в Куийнс, Ню Йорк

Последният парцел към този момент не е благосъстоятелност на американския президент, само че си заслужава да се спомене. Доналд Тръмп е израснал в релативно непретенциозно жилище от 2500 квадратни метра в Куийнс, Ню Йорк. Баща му построил къщата с пет спални през 1940 година, само че както споменахме, къщата към този момент не е благосъстоятелност на фамилията на Тръмп. Новите притежатели на родния му дом схващат каква стойност има къщата, по тази причина те оферират нощувки за 725 $ на нощ.

И още:
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР