Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и

...
Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и
Коментари Харесай

Къде се зарази Тръмп с коронавирус?

Американският президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския имаше претрупан график в седмицата преди заразяването му с ковид, защото конкуренцията за Белия дом е на финалната си права, съобщи ДПА.

Освен в събитията, в които взе присъединяване като президент, Тръмп взе участие в предизборни прояви и в първия спор със противника си от Демократическата партия Джо Байдън. Тръмп обикаляше Съединените щати през последните дни и рядко носеше маска.

Все още не е ясно по какъв начин тъкмо се е заразил Тръмп и по кое време са се показали първите признаци на болестта.

Ето каква бе програмата на Тръмп през последната седмица, напомня Българска телеграфна агенция.

Четвъртък, 24 септември: Тръмп участваше в предизборна демонстрация в Джаксънвил, щата Флорида. Събитието бе извършено навън, на летище.

Петък, 25 септември: Тръмп взе участие в политическа демонстрация в град Нюпорт Нюз, щата Вирджиния. Това събитие също бе извършено навън на летище.

Събота, 26 септември: Тръмп взе участие в събитие в Розовата градина на Белия дом, в границите на което разгласи, че номинира арбитър Ейми Кони Барет за член на Върховния съд на Съединените щати.

Неделя, 27 септември: Тръмп бе на голф игрището си в Стърлинг, щата Вирджиния, и игра голф. По-късно денем взе участие в брифинг с публицисти в Белия дом.

Понеделник, 28 септември: Тръмп взе присъединяване в първия президентски спор с претендента за президент на демократите Джо Байдън в Охайо. Съветникът на президента Крис Кристи съобщи, че никой не е носел маски по време на подготовките за дебата, при които Тръмп е бил дружно с кръга си от най-приближени хора. Освен това президентът е правил спирал на няколко места в град Кливланд.

Сряда, 30 септември: Президентът бе в Минесота денем и взе участие в демонстрация вечерта. "Ню Йорк таймс " заяви, че Тръмп е бил отпаднал на края на деня.

Четвъртък, 1 октомври: Тръмп взе участие в срещи с поддръжници и с представители на акция, набираща средства, на голф игрището си в Ню Джърси. Той се сложи под карантина след пътуването си, когато се върна във Вашингтон и по-късно даде позитивна проба за ковид.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР