Американският президент Доналд Тръмп атакува в профила си в Туитър

...
Американският президент Доналд Тръмп атакува в профила си в Туитър
Коментари Харесай

Тръмп отговори на лудия Джо Байдън, който заплаши да го пребие

Американският президент Доналд Тръмп нападна в профила си в " Туитър " някогашния вицепрезидент Джо Байдън, откакто Байдън разгласи, че би " пребил " някой подобен като Тръмп, който е направил груби мнения за дамите в негово наличие.

Тръмп написа: " Лудият Джо Байдън се пробва да се държи като мощен мъж. Всъщност той е слаб както физически, по този начин и душевен, и все пак ме заплашва за повторно с физическа кавга. Той не ме познава, той ще бъде надвит бързо и безмилостно, плачейки от самото начало. Не заплашвай хората, Джо! "

Тръмп има поради тирада, изнесена от Байдън във вторник, в която някогашният вицепрезидент заплашил, че ще набие Тръмп. " Когато човек, който най-после се трансформира в наш народен водач, съобщи, че " мога да обарам жена на всички места и на нея да ѝ хареса ", а по-късно съобщи, " направих неточност ", сподели Байдън за Тръмп в Университета в Маями.

" Попитаха ме дали бих желал да разисквам този благородник и аз споделих не. Казах " в случай че бяхме в гимназията, щях да го заведа зад фитнес залата и да го пребия ", продължи Байдън, предизвиквайки смях в аудиторията, формирана от демократи. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР