Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски

...
Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски
Коментари Харесай

Байдън разкритикува опасните коментари на Тръмп за НАТО и подчерта нуждата от финансова помощ за Украйна

Американският президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в разкритикува през днешния ден мненията на предшественика си Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския за НАТО, като сподели, че те са повишили залозите за Конгреса да утвърди нова финансова помощ за Украйна, оповестява Българска телеграфна агенция.

Байдън назова " рискови " и " неамерикански " мненията на Тръмп, че не би защитил страни членки на НАТО от вероятно нахлуване от страна на Русия, в случай че не отделят задоволително средства за защита.

" Целият свят го чу и най-лошото е, че говореше съществено ", добави американският президент, представен от Асошиейтед прес.

Байдън сподели, че " когато Америка каже нещо, тези думи тежат ". " Той не схваща, че свещените задължения, с които сме обвързали, работят и в двете направления. Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския приема това като задължение ", разкритикува Байдън мненията на Тръмп.

На предизборна демонстрация в събота Тръмп съобщи, че е предизвестил неназован представител на непозната страна, че ще разреши на Русия да прави каквото си желае със страните членки на НАТО, които не отделят 2 % от брутния си вътрешен артикул за защита.

Американският президент прикани Камарата на представителите незабавно да утвърди законопроект, предусещащ разпределяне на 60 милиарда $ финансова помощ за Украйна. Той предизвести, че в случай че бъде отритнат, това ще е от " изгода само за Путин ".

" Ако подкрепите този законопроект, ще се изправите против Путин, а в случай че го отхвърлите това ще е от " изгода само за Путин ", сподели Байдън и добави: " Историята не прости ".

По-рано през днешния ден Сенатът одобри пакет от финансова помощ за Украйна, Израел и Тайван в размер на 95,3 милиарда $, след месеци на сложни договаряния и възходящи политически различия в Републиканската партия за ролята на Съединени американски щати на интернационалната сцена.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР