Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски

...
Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски
Коментари Харесай

Байдън поздрави новoизбрания президент на Гватемала за встъпването му в длъжност

Американският президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в поздрави през днешния ден новия президент на Гватемала Бернардо Аревало във връзка неговото публично встъпване в служба, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Държавният глава на Съединени американски щати дефинира встъпването в служба на гватемалския му сътрудник, социалдемократа Аревало, като „ удостоверение за общия ни ангажимент за работа в интерес на демокрацията и на волята на народа “, съобщи Франс прес.

„ За мен ще е наслаждение да продължим солидното партньорство сред нашите две страни, като по едно и също време с това работим за напредъка в региона на човешките права, усилването на сигурността на жителите, битката с корупцията, превъзмогването на дълбоките проблеми, предизвикващи миграция и развиването на икономическите благоприятни условия както на американския континент, по този начин и по целия свят “, показва Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в в известие за медиите.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР