Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски

...
Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски
Коментари Харесай

Байдън: Все още няма консенсус кой да поеме поста на ген. секретар на НАТО

Американският президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в съобщи, че към момента няма консенсус за това кой да поеме поста на общоприет секретар на НАТО.

Това стана малко, откакто Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е, която беше спрягана за сериозен кандидат, отхвърли да има планове да се кандидатира за поста. От друга страна, разнообразни авторитетни издания оповестиха, че Англия има сериозен претендент.

По време на взаимна конференция с английския министър председател Риши Сунак  Риши Сунак Риши Сунак – английски икономист и политик. Риши Сунак е роден на 12 май 1980 година в Саутхемпшир, Байдън съобщи, че към момента няма изясненост по отношение на кой може да поеме поста, само че той би трябвало да бъде високо дипломиран, предава Нова тв.

Мандатът на настоящия общоприет секретар Йенс Столтенберг изтича през септември и той неведнъж заяви, че няма желание да се задържи на този пост по-дълго от това.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР