Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски

...
Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски
Коментари Харесай

Байдън ще изпрати първата по рода си президентска мисия за инвестиции във Филипините

Американският президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в ще изпрати " първата по рода си " президентска задача за търговия и вложения във Филипините, с цел да способства за стопански напредък " на необятна основа ", съобщи Филипинската новинарска организация (ФНА).

Байдън разгласи самодейността след двустранна среща с филипинския президент Фердинанд Маркос-младши във Вашингтон. Очаква се задачата да усили вложенията на американски компании във филипинската " стопанска система на нововъведенията ", прехода към чиста сила и бранша на потребните изкопаеми от сериозно значение. В нея ще вземат участие и американски високопоставени бизнес водачи.

Американският президент акцентира " мощното партньорство " и " близкото другарство " сред Филипините и Съединени американски щати, което е " обогатило милиони американци от филипински генезис, както и общности на всички места в Съединените щати ", написа Българска телеграфна агенция.

Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в също по този начин се ангажира да ускори поддръжката на Америка в необятен кръг области, в това число смекчаването на последствията от изменението на климата и икономическите проблеми.

" Заели сме се с (проблема с) изменението на климата, усилваме опциите пред нашите страни, отстояваме общите ни демократични полезности и правата на работещите и дружно задълбочаваме икономическото си съдействие ", сподели Байдън на Маркос.

Двамата водачи се договориха да задълбочат съдействието в битката с изменението на климата, увеличението на производството на чиста сила и опазването на околната среда.

В взаимно изказване Маркос и Байдън потвърдиха, че ще подхващат незабавни дейности за понижаване на излъчванията на парникови газове, както и за генериране на повече сила от възобновими източници, с цел да се форсира преходът към чиста сила. По този метод ще се понижат разноските за сила и ще се разшири енергийният достъп на семействата. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР