Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски

...
Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски
Коментари Харесай

Очаква се Байдън да предложи такса извънредна печалба за енергийни компании

Американският президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в през днешния ден ще изтъкне опцията за облагане на енергийни компании с такса " изключителна облага ", заяви Асошиейтед прес, като се базира на неизвестен източник от Белия дом, осведомен с тематиката.

Изявлението на Байдън ще бъде направено на фона на напъните на неговата администрация да намали цените на горивата в навечерието на междинните избори в Съединени американски щати, отбелязва АП.

Речта на президента на страната ще бъде в отговор на " известия от последните дни, че огромни петролни компании, които осъществят рекордни облаги, отхвърлят да понижат цените на горивата, заплащани от американците ". 

Байдън ще изтъкне опцията за в допълнение облагане на облагите на енергийни компании, защото се пробва да ги принуди да понижат цените за потребителите, отбелязва анонимният източник от Белия дом, представен от АП.

" Ако те не се съгласят, президентът Байдън ще призове Конгреса на Съединени американски щати да обмисли да задължи петролните компании да заплащат данъчни наказания и да им бъдат наложени други ограничавания ", разкрива източникът на организацията. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР