Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски

...
Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски
Коментари Харесай

Байдън поиска да се приеме закон за безопасното съхраняване на оръжие


Американският президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в сподели, че ще се бори за възбраната на щурмовите оръжия, които постоянно се употребяват в всеобщите стрелби в страната.

Той изиска да се одобри закон за безвредното запазване на оръжие. Байдън приказва на гала, отдадена на признатия неотдавна закон с ограничения за сигурност на оръжията, който е първият сходен от 30 години, съобщи Българска национална телевизия.

" Действието, което подхващаме в този момент, е стъпка, която има за цел да направи нашата нация такава, каквато би трябвало да бъде. Става дума за най-основното нещо - животът на нашите деца и на обичаните ни хора. В тази страна сме изправени безусловно пред честен избор с дълбоки последствия. Ще създадем ли виновни стъпки, с цел да защитим почтените, запазвайки вярата си в конституционните права? Ще съвместим ли мислите и молитвите с дейности? Аз споделям да и таман това вършим през днешния ден ", съобщи Байдън.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР