Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски

...
Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски
Коментари Харесай

Белият дом: Байдън ще обсъди със съюзниците си развитията около Украйна

Американският президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в ще разиска през днешния ден със съдружниците си последните развития по отношение на съветската офанзива против Украйна, заяви Белият дом, представен от Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1256
Президентът ще приказва със съдружниците и сътрудниците си, с цел да разиска последните събития, свързани с нападението на Русия против Украйна, както и с цел да координира " обединен отговор ", уточни Белият дом.

Планира се диалогът да се състои в 11:15 ч. локално време (18:15 ч. бълг. време), осведоми Българска телеграфна агенция. Засега не е известно кои ще са събеседниците на Байдън.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1256  На молдовския контролно-пропусквателен пункт Мирное работи мобилен пункт за даване на помощ на украинци На молдовския контролно-пропусквателен пункт Мирное работи мобилен пункт за даване на помощ на украинци  Бразилският президент: Страната ще резервира неутрална позиция към рецесията в Украйна Бразилският президент: Страната ще резервира неутрална позиция към рецесията в Украйна  Зеленски в диалог с Джонсън: Следващите 24 часа ще са сериозно значими за Украйна Зеленски в диалог с Джонсън: Следващите 24 часа ще са сериозно значими за Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР