Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски

...
Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски
Коментари Харесай

Байдън събира на среща екипа си по националната сигурност във връзка с Русия и Украйна

Американският президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в събира на среща през днешния ден своя екип по националната сигурност по отношение на Русия и Украйна, сподели чиновник на Белия дом, представен от Ройтерс.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 503
Преди това свидетел на Ройтерс видя държавният секретар Антъни Блинкън, министърът на защитата Лойд Остин, ръководителят на Съвета на началник-щабовете на армията на Съединени американски щати военачалник Марк Мили да идват в Белия дом, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 503  Франция предложения Лавров в Париж за диалози по тематиката Украйна Франция предложения Лавров в Париж за диалози по тематиката Украйна  Европейски Съюз отговори на Украйна: Рано е за нови наказания против Русия Европейски Съюз отговори на Украйна: Рано е за нови наказания против Русия  Руските банки са внесли 5 милиарда $ в брой през декември при положение на западни наказания Руските банки са внесли 5 милиарда $ в брой през декември при положение на западни санкции
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР