Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски

...
Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски
Коментари Харесай

Байдън разкри на коя дата Русия ще нападне Украйна, но не му повярваха

Американският президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в организира диалог с водачите на съюзничeски страни. Участниците в диалога показаха паника от скупчването на съветски войски към Украйна и обявиха предпочитание за дипломатическо решение на рецесията, съобщи Ройтерс, като се базира на Белия дом.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 269
Лидерите " потвърдиха своята поддръжка за суверенитета на Украйна ", сподели Белият дом след видеоконферентния диалог, в който са взели участие канадският министър председател Джъстин Трюдо, ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел, френският президент Еманюел Макрон, немският канцлер Олаф Шолц, английският министър-председател Борис Джонсън и други.

Вестник  " Политико " заяви, като се базира на осведомени източници, че в диалога Байдън е показал, че Русия може да нападне Украйна на 16 февруари. Според изданието Вашингтон е уведомил своите съдружници, че сходно нахлуване може да бъде предшествано от ракетни удари и хакерски атаки, оповестява Българска телеграфна агенция.

Европейски представители, представени от вестника, обаче са споделили друго виждане. Британски чиновник е казал  " ние имаме друго пояснение " на разследващите данни за датата 16 февруари. Двама дипломати от Европейския съюз са изразили още по-скептично мнение, като единият е декларирал, че " те към момента отхвърлят да одобряват това ". По думите му " то би било такава неточност на Путин ".

Войната има висока цена, Украйна ще се бие с всички сили, е споделил той.

По-рано американският консултант по националната сигурност Джейк Съливан съобщи, че вероятно нахлуване против Украйна може да стартира с удар по въздух и ракетни офанзиви.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 269  Пентагонът изпраща още 3000 бойци в Полша Пентагонът изпраща още 3000 бойци в Полша  Москва прикани Запада да спре с лъжите Москва прикани Запада да спре с лъжите  Байдън и Путин ще беседват по телефона през днешния ден Байдън и Путин ще беседват по телефона днес
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР