Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски

...
Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски
Коментари Харесай

Байдън смята, че Русия може да нахлуе в Украйна през февруари

Американският президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в предизвести, че има отчетлива опция Русия да нахлуе в Украйна идващия месец, заяви Белият дом, представен от BBC.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 102
В същото време Русия споделя, че вижда лека почва за оптимизъм за решение на рецесията с Украйна, откакто Съединени американски щати отхвърлиха документално главните претенции на някогашната велика мощ.

Натрупването на съветски бойци по украинските граници през последните седмици породи опасения за допустима инвазия. Русия, обаче, отхвърля да възнамерява офанзива.

„ Президентът Байдън сподели, че има огромна възможност руснаците да нахлуят в Украйна през февруари “, сподели представителят на Съвета за национална сигурност на Белия дом Емили Хорн.

 

 
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 102  Очаква се Макрон и Путин да беседват поради руско-украинската рецесия Очаква се Макрон и Путин да беседват поради руско-украинската рецесия  Нюланд: Съединени американски щати се надяват Русия да се върне на масата за договаряния Нюланд: Съединени американски щати се надяват Русия да се върне на масата за договаряния  Зеленски е разискал с Байдън взаимни дейности за деескалация на напрежението с Русия Зеленски е разискал с Байдън взаимни дейности за деескалация на напрежението с Русия
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР