Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски

...
Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски
Коментари Харесай

Байдън заплаши Путин с персонални санкции, ако Русия нахлуе в Украйна

Американският президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в съобщи, че обмисля да наложи лични наказания против Владимир Путин, в случай че Русия предприеме инвазия в Украйна, съобщава The Guardian. 
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 46
Причината е разполагането на нaтовски военни сили в Източна Европа в отговор на скупчването на съветски войски покрай украинската граница. Това се случва до момента в който западните страни ускоряват военната си подготовка и сформират проект по какъв начин да предовратят прекъсването на съветския газ за Европа. 

Според американския президент вероятно навлизане на Русия в Украйна би било най-голямата инвазия след Втората международна война и ще промени света. 

Високопоставен американски чиновник изложи вероятни стопански наказания против Кремъл, които " ще имат големи последствия ", по-големи от тези, които бяха приложени през 2014 година при анексирането на Крим от Русия. 

От своя страна съветските управляващи отхвърлят да възнамеряват офанзива и настояват, че създалото се напрежение е вследствие на дейностите на Съединени американски щати и НАТО. Усилията спорът да бъде позволен по дипломатически път не престават. Очаква се през днешния ден в Париж да се организира среща сред френските, немските, съветските и украинските управляващи.  

Заплахата от наказания против Путин пристигна, защото Съединени американски щати се заеха със съставянето на проект за пренасочване на доставките на природен газ от целия свят към Европа, ако потокът от Русия бъде пресечен. Американските влати направиха това с концепцията да притъпят най-мощното икономическо оръжие на Путин.

Представители на Съединени американски щати обявиха във вторник, че са преговаряли със международни снабдители и са уверени, че Европа няма да пострада от неочаквана загуба на сила за отопление в средата на зимата.

„ За да подсигуряваме, че Европа е в положение да преживее зимата и пролетта, ние чакаме да сме подготвени да осигурим различни доставки, покриващи доста болшинство от евентуалния дефицит “, сподели върховен американски чиновник.

Руската войска разгласи, че ще организира нов набор от военни учения с присъединяване на 6000 бойци покрай украинската граница и в Крим. 

Украинските водачи приканиха за успокоение, като министърът на защитата Алексей Резников сподели на Народното събрание, че инвазия не е неизбежна. Той сподели, че руснаците към момента не са образували бойна група от типа, от който ще се нуждаят, и „ от през днешния ден няма учредения да се счита, че Русия ще нахлуе неизбежно. „ Не се тревожете, спете добре “, сподели той. „ Няма потребност да опаковате багажа си. “

 
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 46  Михнев от Политическа партия: Няма в допълнение въоръжение на НАТО в България Михнев от Политическа партия: Няма в допълнение въоръжение на НАТО в България  Янев: България може да се включи в обучение на НАТО с батальон до 1000 души Янев: България може да се включи в обучение на НАТО с батальон до 1000 души  Христо Гаджев: Конфликтът Русия-Украйна може да засегне енергийните доставки за България Христо Гаджев: Конфликтът Русия-Украйна може да засегне енергийните доставки за България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР