Американският президент Джо Байдън, явно незнаейки, че микрофонът му е

...
Американският президент Джо Байдън, явно незнаейки, че микрофонът му е
Коментари Харесай

Байдън към репортер на Фокс: Тъп кучи син!

Американският президент Джо Байдън, очевидно незнаейки, че микрофонът му е включен, назова по доста афектиран метод публицист от " Фокс нюз ", задал му въпрос по какъв начин ще се отрази високата инфлация на междинните избори за Конгрес тази година, оповестиха информационните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Случката се разигра преди съвещание на Съвета по въпросите на конкуренцията към президента, отдадено на промени в регулациите и законите, с цел да се помогне на потребителите да се оправят с повишението на цените.

Преди да стартира всъщност съвещанието, когато публицистите позволени първоначално, бяха поканени да излязат от залата, Питър Дуси от телевизия " Фокс нюз ", която непрекъснато подлага на критика Байдън, го попита за инфлацията. Тя е най-високата от близо 40 години и това понижава рейтинга на Байдън.

" Мислите ли, че инфлацията е политическа отговорност преди междинните избори? ", извика високо журналистът.

Байдън отговори саркастично:

" Това е огромен актив - повече инфлация ", след което поклати глава и добави: " Тъп кучи наследник ".

Коментарът му беше сниман на видео и уловен от микрофона пред него.

Очаква се тази година демократите да изгубят надмощието си над републиканците в Конгреса, като инфлацията е единствено една от аргументите. Мнозинството от американците сега е разочаровано от Байдън и поради безредното евакуиране от Афганистан и ръководството на Коронавирус рецесията и нарастването на заболеваемостта при разновидността Омикрон.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР