Американският президент Джо Байдън се спъна и падна, след като

...
Американският президент Джо Байдън се спъна и падна, след като
Коментари Харесай

Президентът на САЩ Джо Байдън се спъна и падна на церемония в Колорадо

Американският президент Джо Байдън се спъна и падна, откакто връчи последната тапия на церемонията по дипломирането на випускници от Академията на военновъздушните сили на Съединени американски щати в Колорадо Спрингс, в щата Колорадо, съобщи Ройтерс.

Осемдесетгодишният президент на Съединени американски щати бързо се изправи на едно коляно, подкрепят от трима души, и се върна на мястото си без непозната помощ. Докато му помагаха да се изправи, Байдън уточни зад себе си, наподобява да покаже в какво се е спънал.

Директорът по връзките на Белия дом Бен Лаболт заяви в " Туитър ", че Байдън е добре. " На сцената имаше торбичка с пясък, до момента в който той се ръкуваше ", изясни той, предава Българска телеграфна агенция.

Инцидентът стана откакто Байдън произнесе тирада при започване на церемонията по дипломирането пред публиката, развяваща флагове, в която той предизвести завършващите образователната година випускници, че ще служат в един все по-нестабилен свят, като цитира провокациите от страна на Русия и Китай.

Байдън се кандидатира за преизбиране през 2024 година Неговите лекари го оповестиха за здрав и кадърен за работа след физически обзор през февруари.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg