Американският президент Джо Байдън се очаква да получи днес нова

...
Американският президент Джо Байдън се очаква да получи днес нова
Коментари Харесай

Джо Байдън ще си сложи нова бустерна доза срещу COVID-19

Американският президент Джо Байдън се чака да получи през днешния ден нова бустерна доза имунизацията против КОВИД-19, като това ще бъде опция за него да призове своите сънародници да последват образеца му с наближаването на зимата, съобщи Франс прес.
Прочетете още
Седемдесет и девет годишният президент демократ, който се болести с КОВИД-19 преди три месеца, към този момент си беше сложил втора бустерна доза в края на март.

Днешната бустерна доза, която ще му бъде сложена в Белия дом в наличието на публицисти, е предопределена за два подварианта на вируса, съобщи Българска телеграфна агенция.

Официални представители споделят, че Джо Байдън ще разгласи начинания, с цел да накара американците да си слагат бустерни дози ваксини преди сезона на празниците, който е удобен мотив за пътувания и фамилни събирания.

„ Повечето американци могат, в случай че получат тази бустерна доза ваксина против КОВИД-19, да се любуват на живота тази есен и на мира през тази зима, като знаят, че са предпазени от това съществено заболяване “, се споделя в изказване на Белия дом.

Досега единствено 20 милиона американци, в това число един на всеки пет възрастни, са получили такава бустерна доза, съгласно американските управляващи.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР