Американският президент Джо Байдън обяви, че ще въведе отново забрана

...
Американският президент Джо Байдън обяви, че ще въведе отново забрана
Коментари Харесай

САЩ се готви да поднови забрани за влизане на американска територия заради коронавируса

Американският президент Джо Байдън разгласи, че ще вкара още веднъж възбрана за влизане в Съединени американски щати поради ковид на жители на непознати страни, които са били във Англия, Бразилия, Ирландия и огромна част от Европа, съобщи представител на Белия дом.
Очаква се през днешния ден, 25 януари, Байдън да разшири възбраната и за пасажери, които неотдавна са били в Южна Африка поради предизвестията, че нови, по-заразни разновидности на ковид към този момент навлизат и от там в Съединени американски щати, сподели формалният представител.
 Предупреждение от Европейския съвет за затваряне на граници поради ковид Предупреждение от Европейския съвет за затваряне на граници поради ковид
Европейската комисия предложи на водачите на Европейски Съюз да разпознават " тъмночервени " зони на континента, където коронавирусът се разпростран...
Миналата седмица новият президент стегна разпоредбите за носене на маски и подреди наложителна карантина за хора, които влизат в Съединените щати по въздух като част от ограниченията за справяне с влошаващата се рецесия с ковид в страната.
Байдън съобщи, че броят на жертвите на COVID-19 евентуално ще се усили от 420 000 на половин милион идващия месец - и че са нужни фрапантни дейности.
" Изпаднахме в изключителна обстановка. Време е да се отнесем към нея като към такава ", сподели той в четвъртък.
В последните си дни като президент Доналд Тръмп разгласи, че, идващи от огромна част от Европа и Бразилия, ще бъде анулирана, само че администрацията на Байдън отвърна, че неотложно ще анулира заповедта, която би трябвало да влезе в действие на 26 януари.
 Ще ограничи ли Брюксел свободното напредване посредством имунизационни паспорти? Ще ограничи ли Брюксел свободното напредване посредством имунизационни паспорти?
Ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел не изключи на 100% въвеждането в Европейския съюз на паспорти за имунизация против Covid-1...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР