Американският президент Джо Байдън нарече руският си колега убиец“ и

...
Американският президент Джо Байдън нарече руският си колега убиец“ и
Коментари Харесай

Джо Байдън: Путин е убиец. Ще си плати за намесата в изборите!

Американският президент Джо Байдън назова съветският си сътрудник „ палач “ и съобщи, че той ще заплати за намесата си в президентските избори в Съединени американски щати през 2020 година, съобщи в. „ Индипендънт “.

Изказването на Байдън идва, откакто през вчерашния ден американското разузнаване разгласява отчет, свързващ Кремъл с онлайн интензивност в поддръжка на Доналд Тръмп и в разпространяване на тайни теории, целящи да дискредитират Байдън по време на президентската конкуренция през минлата година.

В изявление за телевизия Ей Би Си Байдън бе запитан дали счита Путин за „ палач “, на което той отговори с „ Да “.

„ Скоро ще видите каква цена ще заплати той. “, добави Байдън.

Според декласифициран отчет мрежа от лица в Украйна, свързани с съветското разузнаване, са разчитали на „ видни американски медийни персони и канали за разпространяването на своите сюжети “, в които фамилията на Байдън е обвинявано в корупционни закононарушения и корист с въздействие в Украйна.

Байдън също по този начин описа за своя среща с Путин в предишното, в която той е споделил на съветския държавен глава, че „ няма душа “. „ Той ме погледна и ми отвърна: Ние се разбираме. “

Американският президент обаче означи, че Съединени американски щати и Русия имат общи ползи в някои области, в това число съглашението за нуклеарните оръжия СТАРТ.

Държавният глава на Съединени американски щати съобщи още, че е предизвестил Путин за отговор от страна на Вашингтон за съветската интервенция в изборите още по време на диалога сред двамата през януари.

„ Той ще заплати цена. Имахме дълъг диалог, като аз започнах с думите „ Аз те познавам и ти ме познаваш. Ако установим, че това се е случило, бъди подготвен “, добави Байдън.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР