Американският президент Джо Байдън направи извънредно изказване във връзка със

...
Американският президент Джо Байдън направи извънредно изказване във връзка със
Коментари Харесай

Извънредно изявление на Джо Байдън за кризата в Украйна ВИДЕО

Американският президент Джо Байдън направи изключително изявление във връзка със усложнената обстановка към Украйна.

То идва, откакто президентът на Русия Владимир Путин призна Донецката и Луганската национални републики за самостоятелни страни.

" Това е началото на съветска инвазия в Украйна ", сподели той и добави, че ще стартира да постанова наказания: " Те ще бъдат по-тежки от тези, които бяха наложени след анексирането на Крим през 2014 година ".

Санкциите, които Съединени американски щати ще наложат обгръщат няколко съветски финансови институции, суверенния дълг и членове на съветския хайлайф и техни фамилии.

„ Северен поток” 2 няма да се осъществя. Ще продължим да поддържаме Украйна. Нови сили на НАТО ще бъдат ситуирани в балтийските страни”, сподели още Байдън.

Байдън уточни, че дейностите на Русия са жестоко нарушаване на интернационалното право и изискват корав световен отговор.

„ Няма опрощение за дейностите на Русия и единствено тя е виновна. Работим в синхрон с нашите сътрудници в Европа против опасността от Русия за световната сигурност ", сподели президентът.

„ Владимир Путин непосредствено атакува Украйна, няма подозрение, че Русия е агресор. Все отново оставяме вратата отворена за дипломацията, само че ще подхващаме дейности по дейностите, не по думите на Путин”, сподели Байдън.

Очаквайте детайлности!



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР