Американският президент Джо Байдън напълно осъзнал, че е ръководител на

...
Американският президент Джо Байдън напълно осъзнал, че е ръководител на
Коментари Харесай

Байдън: При Путин осъзнах, че съм лидерът на свободния свят

Американският президент Джо Байдън изцяло осъзнал, че е началник на американската администрация, когато се срещал с съветския си сътрудник Владимир Путин, призна той на среща в Синсинати (Охайо), предавана непосредствено от Си Ен Ен.

" Седейки против Путин, почувствах, че той схваща кой съм и аз разбирам кой е. Той знае, че когато приказвам за нещо, мога да го направя. За първи път усетих, че съм отпред на администрацията, която е водачът на свободния свят “, призна политикът, съобщи организация БГНЕС.

На 16 юни в Женева се организираха диалози сред Путин и Байдън. Това беше първата им директна среща като държавни глави, както и първата руско-американска среща на върха от 2018 година насам. В взаимно изказване водачите подчертаха, че страните имат намерение да стартират изчерпателен двустранен разговор по отношение на стратегическата непоклатимост, който ще бъде значителен и деятелен. Освен това Москва и Вашингтон възнамеряват да стартират съвещания по киберсигурността, размяната на пандизчии и контрола на оръжията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР