Американският президент Джо Байдън е по-предвидим за Москва от съперника

...
Американският президент Джо Байдън е по-предвидим за Москва от съперника
Коментари Харесай

Путин: Байдън е по предвидим за Москва от Тръмп

Американският президент Джо Байдън е " по-предвидим " за Москва от противника си Доналд Тръмп, съобщи съветският президент Владимир Путин.

В отговор на журналистически въпрос Путин съобщи, че Байдън е по-опитен и е политик от остарялата школа. Руският президент добавя, че страната му е подготвена да работи с спечелилия в президентските избори в Съединените щати, без значение кой е той. Владимир Путин благодари и на американския водещ Тъкър Карлсон за публикуването на доста гледаното изявление и за ролята му на медиатор със Запада. Путин похвали " търпението " на Карлсън да изслуша дългия урок по история и добави, че е очаквал нападателно държание и сложни въпроси.

" Той избра друга тактичност. Опита се да ме прекъсне няколко пъти, само че се оказа изненадващо толерантен за западен публицист. Изслуша дългият ми монолог, изключително този за историята. Не ми даде мотив да направя това, за което се бях подготвил. Така, че почтено казано, не получих цялостно удоволетворение от това изявление ", сподели Владимир Путин - президент на Русия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР