Американският президент Джо Байдън е нарекъл руския държавен глава Владимир

...
Американският президент Джо Байдън е нарекъл руския държавен глава Владимир
Коментари Харесай

Ройтерс: Байдън нарече Путин луд кучи син

Американският президент Джо Байдън е нарекъл съветския държавен глава Владимир Путин " вманиачен кучи наследник " (в оригинал crazy SOB, абревиатурата, употребена от Байдън - бел. ред.) по време на банкет в Сан Франциско, щата Калифорния, за набиране на средства за предизборната си акция, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Освен това Байдън предизвести, че постоянно съществува нуклеарна опасност, само че значимата опасност за човечеството си остава климатът.

" Това е последната екзистенциална опасност - климатът. Ние имаме един вманиачен кучи наследник като този човек Путин и други и постоянно би трябвало да се тормозим от нуклеарен спор. Но значителната опасност за човечеството е климатът ", е декларирал американският президент в стеснен кръг от финансови благодетели съгласно Ройтерс.

Агенцията напомня, че Байдън не за първи път назовава някого " кучи наследник ". През януари 2022 година той е бил заловен да използва обидния израз по адрес на кореспондент за Белия дом на телевизия " Фокс нюз ".

В началото на тази информация Ройтерс прави експлицитната спогодба, че в нея може да има наличие, което би обидило някои читатели. Байдън е кандидат за президентската номинация на Демократическата партия за изборите през ноември тази година.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР