Американският президент Бил Клинтън (1993 – 2001 г.) пристига в

...
Американският президент Бил Клинтън (1993 – 2001 г.) пристига в
Коментари Харесай

Бил Клинтън пристига в България по покана на Кирил Домусчиев

Американският президент Бил Клинтън (1993 – 2001 г.) идва в България идващия месец по покана на основния изпълнителен шеф на „ Хювефарма “ и член на Консултативния съвет на Clinton Global Initiative (CGI) Кирил Домусчиев  Кирил Домусчиев Г-н Кирил Домусчиев е роден на 18 април 1969 година в град София. Г-н Кирил Домусчиев има. Двамата ще вземат участие в полемика на тематика Корпоративно обществено въздействие върху бъдещите генерации, с акцент върху значимостта на продоволствената сигурност и устойчивостта.

Бившият американски президент дефинира селското стопанство като катализатор за обществена и икономическа смяна и точно заради тази причина секторът е в центъра на вниманието му.

Припомняме, че през октомври Кирил Домусчиев  Кирил Домусчиев Г-н Кирил Домусчиев е роден на 18 април 1969 година в град София. Г-н Кирил Домусчиев има приказва пред водачи от бизнеса и гражданското общество на Глобалната Инициатива на Президента Клинтън през 2022 година Инициативата на някогашния американски президент започва през 2005 година, с цел да трансформира концепциите в действия⁠ – създаване на ново пространство, където лидери от различни сектори могат да се ангажират публично, да образуват партньорства и да подхващат дейности дружно.

Оттогава сътрудниците в общността на CGI са поели повече от 3700 уговорката за деяние, които са оказали въздействие върху живота на над 435 милиона души допълнително от 180 страни.

По време на кръглата маса в границите на световната самодейност на президента Клинтън българският предприемач призова света към нововъведения за обезпечаване на надеждни доставки на качествена и питателна храна, които да устояват на поредиците от дестабилизиращи рецесии. Той прикани водачите да работят за гарантиране на сигурни доставки на храни посредством нововъведения, съдействие и дълготрайно обмисляне, което да обезпечи посрещането на световните хранителни потребности, които се чака да се удвоят до 2050 година

Част от речта на Домусчиев по време на кръглата маса беше оповестена в авторската колонка Midlands Voices на авторитетното локално издание Omaha World-Herald.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР