Американският президент Бил Клинтън (1993 – 2001 г.) е приел

...
Американският президент Бил Клинтън (1993 – 2001 г.) е приел
Коментари Харесай

Бил Клинтън пристига у нас по покана на Кирил Домусчиев

Американският президент Бил Клинтън (1993 – 2001 г.) е приел поканата на ръководителя на КРИБ Кирил Домусчиев да посети България, оповестиха за Българска национална телевизия от Конфедерацията на работодателите и индустриалците. В момента към момента се прецизира програмата на визитата.

В края на предходната година притежателят на „ Лудогорец “ стана член на Консултативния съвет Clinton Global Initiative по време на присъединяване си в климатичен конгрес по покана на президента Клинтън.

Инициативата на някогашния американски президент започва през 2005 година Целта на Clinton Global Initiative е да трансформира концепциите в дейности, посредством основаване на ново пространство, където водачи от разнообразни браншове могат да се ангажират обществено, да образуват партньорства и да подхващат дейности дружно.

В момента сътрудниците на CGI са стартирали повече от 3700 начинания, които са оказали въздействие върху живота на над 435 милиона души допълнително от 180 страни, оповестяват от Clinton Global Initiative.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР