Американският предприемач, основател на Tesla и SpaceX Илон Мъск заяви,

...
Американският предприемач, основател на Tesla и SpaceX Илон Мъск заяви,
Коментари Харесай

Русия ще предпочете да използва ядрено оръжие, отколкото да се откаже от Крим

Американският бизнесмен, създател на Tesla и SpaceX Илон Мъск съобщи, че сред загубата на Крим и потреблението на нуклеарни оръжия Русия ще избере второто. Мъск също предизвести, че нуклеарен продан сред Русия и Съединените щати ще провокира Трета международна война. За това той написа в Twitter.

„ Ако Русия е изправена пред избора да загуби Крим или да употребява нуклеарни оръжия на бойното поле, те ще изберат второто.

Ние към този момент отрязахме (санкционирахме) Русия от всичко, тъй че какво имат да губят?

Ако отвърнем на удара с нуклеарен удар, те ще отговорят със същото и ще стартира Трета международна война “, сподели Мъск.

Припомняме, американският милиардер въпреки всичко реши да предостави на Украйна гратис интернет от Starlink . Въпреки забележителната загуба на средства, американската компания ще продължи да финансира държавното управление на Украйна гратис.

В същото време, съгласно известия в медиите, съветските държавни компании са били инструктирани да проведат незабавно социологическо изследване и да схванат по какъв начин жителите на Руската федерация ще реагират на връщането на Крим под контрола на Украйна. В листата с въпроси, адресирани до елементарния руснак, участва и въпросът „ подготвени ли сте да воювате с Украйна при положение на загуба на надзор над Кримския полуостров? “.

Според оценките на американския историк и дълготраен критик на президента на Руската федерация Юрий Фелщински, първите дни на Третата международна война към този момент са в ход, а 24 февруари в бъдеще ще попада в историческите книги като дата на неговото начало. Изследователят също по този начин прави оценка вероятността от нуклеарен удар от Беларус като висока. В този случай Путин може да унищожи Киев за броени минути.

Превод: GlasNews

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР