Американският посланик в Северна Македония Анджела Агелер при посещението си

...
Американският посланик в Северна Македония Анджела Агелер при посещението си
Коментари Харесай

US посланик в Скопие: Гражданите трябва да кажат на политиците, че искат да бъдат част от ЕС

Американският дипломат в Северна Македония Анджела Агелер при визитата си на Граничен контролно-пропусквателен пункт Богородица, дружно с министър Оливер Спасовски, акцентира, че жителите на РСМ би трябвало да кажат на политиците, че желаят да бъдат част от Европейски Съюз, съобщи кореспондент БГНЕС.

„ Наистина считам, че не е моя работа да приказвам по какъв начин върви процесът на конституционни промени. Аз съм дипломат на Съединените щати. Ние не сме част от Европейския съюз, само че когато виждам границата и огромния брой коли, които влизат и излизат, имам вяра, че просперитетът и сигурността на тази страна са в работа на нейното присъединение и консолидиране в Европа и в действителност се надявам, че политиците от всички политически партии в страната ще работят за това да се случи ", дсобави посланикът на Съединени американски щати.

" Границата с Гърция ни припомня за сложните решения, които тази страна към този момент е взела и знам, че това също е мъчно, само че предизвиквам жителите да уведомят своите политици, че желаят да бъдат част от Европейски Съюз “, безапелационна е Агелер.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР