Американският писател Стивън Кинг, известен предимно с романите си в

...
Американският писател Стивън Кинг, известен предимно с романите си в
Коментари Харесай

Стивън Кинг назова най-страшния филм на всички времена

Американският публицист Стивън Кинг, прочут най-вече с романите си в жанра на ужасите и трилъра, описа в изявление за „ Dread Central “ кой филм на ужасите счита за най-страшен.
Изглежда основателят на историята за клоуна „ То “, лудият създател на „ Сиянието “ и доста други ужасии, не може да бъде изплашен от нищо. Кинг обаче се смразил, когато гледал кино лентата на ужасите „ Проклятието Блеър “ (The Blair Witch Project, 1999).
 Интересни обстоятелства за кино лентата Зеленият път ” Интересни обстоятелства за кино лентата " Зеленият път ”
Стивън Кинг е създател на историите, които са в основата на два кино лентата, които към този момент десетилетия са обичани на киноманите, тъй като са оригиналн...
" Бях в болничното заведение на болкоуспокояващи, когато гледах този филм за първи път. Синът ми ми донесе касета и сподели: " Трябва да гледаш това. " На половината на кино лентата не устоях: " Изключи го! Прекалено е злокобен и чудноват “, показа своята история Стивън Кинг.
Филмът на Едуардо Санчес и Даниел Мирик споделя историята на група студенти, които пътуват до историческия град Бъркитсвил, Мериленд, Съединени американски щати, с цел да основат документален филм, основан на легендата за вещицата Блеър.
След премиерата лентата получи позитивни мнения от фенове и критици, а също по този начин реализира голям триумф в боксофиса. С бюджет от единствено 60 000 $ филмът завоюва повече от 248 милиона и даже попадна в Книгата на върховете на Гинес като лентата с най-хубаво съответствие разходи-приходи.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР