Американският писател Пол Остър страда от рак и е постъпил

...
Американският писател Пол Остър страда от рак и е постъпил
Коментари Харесай

Писателят Пол Остър страда от рак. Съпругата му: Това е приключение в близостта и раздялата


Американският публицист Пол Остър страда от рак и е постъпил за лекуване в раковия център " Мемориал Слоун Кетъринг " в Ню Йорк. Това заяви брачната половинка му Сири Хуствет, която също е писателка, в обществените мрежи.

" Съпругът ми беше диагностициран с рак през декември. Живея на място, което започнах да назовавам " Земя на рака. Много хора са пресекли границите ѝ, тъй като самите те са или са били заболели или обичат някого, родител, дете, брачен партньор или другар, който има или е имал рак ", написа тя.
View this post on Instagram



76-годишният Остър е създател на повече от 30 книги, които са преведени на повече от 40 езика. Той се прочува през 1982 година с " Изобретяването на самотата ", вълнуващ спомен за татко му. След това излиза " Нюйоркска трилогия ", в която е застъпен детективският род. „ 4321 “ той обаче дефинира като огромната книга на живота си.

Хуствет не прецизира какъв тип рак има брачният партньор ѝ и каква е прогнозата за него.

" Да живееш с човек, който има рак и е бомбардиран с химиотерапия и имунотерапия, е премеждие в близостта и раздялата. Невинаги е елементарно да се преодолее “, споделя още тя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР