Американският певец Ар Кели е в ареста, след като е

...
Американският певец Ар Кели е в ареста, след като е
Коментари Харесай

Ар Кели арестуван за секс трафик

Американският артист Ар Кели е в ареста, откакто е бил арестуван в Чикаго по обвинявания в секс трафик , оповестяват американските медии.

Срещу артиста има повдигнати 13 обвинявания , в това число за детска порнография и възпрепятстване на правораздаването , прецизираха от прокуратурата в Чикаго.

52-годишният Кели към този момент пледира почтен за повече от 20 полови закононарушения.

В продължение на две десетилетия Ар Кели, чието същинско име е Робърт Кели, са му повдигани разнообразни обвинявания в полово принуждение.

Те бяха върнати назад под светлината на прожекторите след документалната поредност " Да оцелееш от Ар Кели ", която споделя подробни истории за него по отношение на преследването на тийнейджърки, които стартират още при започване на кариерата му.

Срещу темп и блус изпълнителят бяха повдигнати 10 обвинявания в полово принуждение през февруари . Той пледира почтен и беше освободен под парична гаранция .

След това през май против него бяха повдигнати още 11 обвинявания за полови закононарушения , свързани със полово принуждение и корист с малолетни на възраст сред 13 и 16 години, за което той през предишния месец също пледира почтен.

Все още не е ясно дали новите обвинявания са свързани със същите случаи.

Ар Кели към този момент беше изправен на подсъдимата на пейка за полови закононарушения, като беше оневинен по обвинявания в детска порнография през 2008 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР