Американският отбор Интер Маями, собственост на Дейвид Бекъм, има желанието

...
Американският отбор Интер Маями, собственост на Дейвид Бекъм, има желанието
Коментари Харесай

Бекъм ще конкурира Барселона за подписа на Меси

Американският тим Интер Маями, благосъстоятелност на Дейвид Бекъм, има желанието да притегли звездата на международния футбол Лионел Меси след приключването на контракта му с Пари Сен Жермен в края на сезона. Бекъм има големи упоритости за своя клуб и е решен да подпише със седемкратния притежател на Златната топка, само че ще има сериозна конкуренция от родния клуб на аржентинеца Барселона.

Президентът на каталунците Жоан Лапорта също е пределно стимулиран 35-годишният футболист да завърши кариерата си точно на " Ноу Камп ", като през днешния ден испанският състезателен всекидневник " Марка " оповестява, че Лапорта няма самообладание да чака до края на акцията и ще направи всичко допустимо да вземе Меси още през януарския трансферен прозорец. Това обаче наподобява мъчно постижимо, защото парижани се показват доста мощно от началото на сезона и имат вяра, че е пристигнал техният ред да завоюват Шампионската лига. Самият Меси отхвърля да разяснява бъдещето си, само че неотдавна показа, че се усеща благополучен в Париж.

В момента аржентинецът е напълно концентриран върху идното Световно състезание в Катар, което стартира на 20-ти ноември, като той към този момент удостовери, че това ще бъде последният Мондиал в кариерата му.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР