Американският офанзивен халф Кристиан Пулишич отказа да коментира слуховете, че

...
Американският офанзивен халф Кристиан Пулишич отказа да коментира слуховете, че
Коментари Харесай

Спряган за Ливърпул бяга от конкретен отговор

Американският нападателен халф Кристиан Пулишич отхвърли да разяснява слуховете, че към него демонстрират интерес Ливърпул и други клубове. Той към момента е футболист на Борусия (Дортмунд), само че мениджърът на англичаните Юрген Клоп го познава чудесно и най-вероятно ще опита да го притегли. Английският клуб към този момент направи опит за трансфер през 2016-а година, само че офертата на стойност 11 милиона лири беше отхвърлена.

Запитан дали е наясно, че към него има интерес от Ливърпул и други клубове, Пулишич отговори: " Сезонът едвам в този момент приключи. Доволен съм от това, което направихме с Борусия. В този тим ми харесва и това е най-важното нещо за мен. Сега обаче ме чака отмора и желая да й се насладя ".

#thfc are set to meet the asking price set by Borussia Dortmund this summer to sign attacker Christian Pulisic. [Calcio Insider] pic.twitter.com/eiWQTnykYC
— Hotspur Related (@HotspurRelated) May 16, 2018
В изявлението си за ESPN Пулишич добави: " През сезона прекосих през най-различни неща и се надявам да се поуча от всичко. Аз съм атакуващ футболист и преди всичко желая да стана по-добър точно в тази фаза - както в последния пас, по този начин и при шутовете. Имам доста да изучавам ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР