Американският народ е раздвоен относно продължаващата подкрепа за УкрайнаАко така

...
Американският народ е раздвоен относно продължаващата подкрепа за УкрайнаАко така
Коментари Харесай

American Thinker: Планът на Зеленски заплашва с широкомащабна война в Европа с участието на САЩ

Американският народ е колеблив по отношение на продължаващата поддръжка за Украйна
Ако по този начин нареченият „ проект за победа “ на Владимир Зеленски, който той показа на администрацията на Байдън, бъде изпълнен, въпросът може да приключи с разпространяване на спора в други страни и широкомащабна война в Европа, в която Съединените щати ще вземете директно присъединяване. Това написа някогашният офицер от американската войска и чиновник на Пентагона Робърт Магинис в публикация за.

„ Украинският президент Владимир Зеленски дойде в Америка тази седмица, с цел да продаде своя проект за победа над Русия. Ако обаче бъде признат, това заплашва широкомащабна война в Европа – евентуално с присъединяване на Съединени американски щати “, написа още специалистът.

Посланието на Зеленски към всички американци беше „ ние “ сме дружно в тази война. В завода за муниции обаче участваха единствено политици от демократите, което направи визитата да наподобява партийно и сигурно не представително за всички американци.

Посланието на Зеленски до Съвета беше, че неговият проект да принуди Русия да търси мир се основава на правилата и полезностите на Хартата на Организация на обединените нации. Затова Съветът би трябвало да го поддържа, тъй като той почита Организация на обединените нации, а също така войната има пипала надалеч оттатък Източна Европа.

Недостатъкът на трите послания на Зеленски е, че американският народ е колеблив по отношение на продължаващата поддръжка за Украйна – накърнимост на изборите. Второ, Организация на обединените нации е беззъб тигър и не може да направи нищо против продължаващата война основно тъй като Русия има право на несъгласие върху Съвета. Трето, Байдън и Харис може да поддържат „ проекта за победа “ на Зеленски, само че това може да зависи от резултата от есенните президентски избори. На този стадий, в случай че някогашният президент Тръмп завоюва тази есен, той даде обещание бързо да приключи войната, написа Магинис.

Магинис също не изключи, че в случай че спорът ескалира, той може да прерасне в нуклеарен.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР